طرز تهیه خورش قیمه خوشمزه به سبک خاص

خورش قیمه غذای اصیل و قدیمی ما ایرانی هاست که برای خوشمزه شدن و جا افتاده تر آن بهتر است به یک سری از نقاطی که در زیر به آن اشاره شده است دقت کنید ، اگر تمامی این نکات را در طرز تهیه قیمه رعایت کنید می توانید بهترین طعم جا افتاده رو به خورش خود بدید که با این صورت می توان نذری های فوق العاده خوشمزه ای با این قیمه ها مهیا نمود.

 

مواد لازم خورش قیمه
گوشت :200 گرم
لپه :70 گرم
رب :1-2 قاشق
پیاز عسلی :3-4 قاشق
چوب دارچین :1عدد
هل سبز :5 -6 عدد
گلاب :1 قاشق
زرشک :برای تزیین 2 قاشق
روغن :2قاشق

سبک خاص درست کردن “خورش قیمه” فوق العاده خوشمزه

خوشمزه ,قیمه ,خورش ,فوق ,جا ,طرز ,العاده خوشمزه ,جا افتاده ,با این ,فوق العاده ,طرز تهیه

مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها

زاپاس nicestar55 پلاک13 موزیک lalehgun مالت | بازارچه دست نوشته های زرد من زهره عواطفی حافظ فیلم مگ آشپزخونه